5 gode firmagaver til dine medarbejdere

Af -

Hos Sendentanke.dk gør vi meget for at hjælpe forskellige virksomheder med at finde gode firmagaver, og derfor kan du finde et vel af gode gavemuligheder på vores hjemmeside også. Med denne artikel har vi dog valgt at gøre det lidt nemmere for dig også. Her har vi samlet 5 gode firmagave idéer til dine medarbejdere til, hvad du kan give dine medarbejdere i gave, eksempelvis i julegave, eller som bonus, hvis det går særdeles godt for firmaet. Vi kommer med vores bud på både private gaver, som kan bruges af den enkelte medarbejde samt ledsager, og gaver, som er oplagte at benytte sig af som hel virksomhed, for samtidig at lave noget socialt i virksomheden udenfor arbejde.

Vil du læse endnu mere om firmagaver, kan du klikke ind på vores firmagave side her.

 

En middag for hele virksomheden

Ansatte medarbejdere gaver

En god idé kunne være at samle hele virksomheden til en fælles middag på en særdeles lækker restaurant?
En anledning behøver der ikke at være, men man kunne eventuelt fejre et godt årsregnskab, en stor ordre eller noget tredje på en god restaurant, hvor virksomhedens medarbejdere og eventuelt ledsagere skulle med. Det kunne være en god mulighed for at ryste virksomheden endnu mere sammen, og det skaber en rigtig god stemning, som man bestemt ikke må undervurdere værdien af.
Der findes ikke mere effektive medarbejdere end dem, som samtidig har det rigtig godt, og er glade for at møde ind hver morgen. En god arbejdsmorale er bestemt med til at sætte gang i produktiviteten. I kunne jo passende tilbyde at fortsætte aftenen med en bowlingtur, hvis der er fælles interesse og stemning for dette. Der er mange muligheder, og nogle virksomheder med mange ansatte kan også sagtens få en hel aften til at gå på en skøn restaurant med god mad og masser af snak – det er op til dig, hvad du vil vælge at give samt ligge op til for aftenen.

 

Action oplevelser  – Giv dine medarbejdere et sus i maven

Vi har hos Sendentanke.dk et stort udvalg af forskellige action oplevelser også, og disse kunne helt sikkert være en rigtig god gave også til alle firmaets medarbejdere. Saml alle medarbejdere en weekend og prøvekør en Ferrari på skift, prøv kræfter med kitesurfing eller en tur i en speedbåd. Der er mange muligheder med vores ”Action” gavekort.

En anden mulighed kunne være vores ”Sport og Fun” gavekort, hvor du kan invitere alle medarbejdere ud og bowle, spille golf, køre en tur i gokart eller noget helt fjerde. Igen er der mange forskellige muligheder, og der er ingen tvivl om, at en turnering i golf eller gokart vil skabe en god og sund stemning, som alle i virksomheden får stor glæde af. Dagen kunne jo så tilpas slutte af med en hyggelig tur ind og spise eller blot sidde og nyde en kold øl, mens der ønskes god weekend.
Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge dine penge på en ny iPhone til dine ansatte eller en oplevelse? Så skal du vælge det sidste, såfremt du vil have maksimal lykke for pengene.

 

Chokolade og vin til dine ansatte

 

Det er meget populært, at virksomheder benytter sig af chokolade, vin og specialøl som gaveidéer til deres medarbejdere, og det er derfor også en pragtfuld idé som gave. Derfor har vi samlet nogle forskellige gaver, som du kan give dine medarbejdere til jul, jubilæum eller i en tredje anledning.

Vores ”Peter Beier Chokolade” gave er det perfekte gavekort, hvor du selv kan bestemme et beløb, og derfor købe en masse lækker chokolade af højeste kvalitet, og give denne til dine medarbejdere. Alle sætter pris på god chokolade, og det er en meget nem og enkel gave, som skaber glæde hos din ansatte.
Du kan med fordel kombinere denne gave med et gavekort til ”Vinoble”, hvor du kan vælge mellem en masse forskellige gode vine, både rødvin, hvidvin, champagne og cognac. En kombination af disse to er den perfekte julegave til alle dine medarbejdere, og der kan ikke være nogen tvivl om, at den vil falde i god smag hos alle. De fleste sætter pris på god vin og chokolade, og dette er ikke blot almindelig vin og chokolade, men derimod produkter af højeste kvalitet.

 

Oplevelser for to

Ønsker du at forkæle dine medarbejdere med en god oplevelse for dem og en ledsager? Så har vi mange forskellige gaver, som er særdeles velegnet til netop dette. Blandt andet vores ”Happy Day (for 2)”, hvor du kan give din medarbejde og en ledsager mulighed for at få en god dag, hvor kulturelle oplevelser samt en sjov og underholdende dag står på dagsordenen. Med dette gavekort kan du blandt andet sende dine medarbejdere til Aalborg, hvor de kan besøge Springeren – et maritimt oplevelsescenter for både børn og voksne, hvor man kan se flotte modelskibe, besøge ubåden Springeren samt meget mere. H.C. Andersens hus i Odense er også en mulighed, hvis det er sagen. Her kan man blive meget klogere på forfatteren og digteren, høre om hans barndom samt opleve et af verdens ældste digtermuseer.

Der er mange flere muligheder, som din medarbejde kan vælge imellem, og med det store udvalg kan der ikke være nogen tvivl om, at dine medarbejdere vil få en rigtig god dag, når de vælger at indløse dette gavekort til en af de mange aktiviteter.

 

Gavekort til den enkelte medarbejder

I store virksomheder kan det være svært at finde personlige gaver til hver enkelte medarbejder, men vil du alligevel gerne bruge den nødvendige tid, og finde en masse forskellige gaver, som dine medarbejdere vil synes utrolig godt om, så har vi et stort udvalg af gavekort, som du kan gå på jagt i.
Her vil du finde gavekort til tøjbutikker såsom Tailorstore, Zalando, Superstar, Sunglassesshop samt mange andre.
Der er også gavekort til selvforkælelse, hvilket måske mere retter sig til det kvindelige køn. Her kan du give dine ansatte tid til selvforkælelse, hvor de kan få massage og nyde sig selv, eller bruge et gavekort på en lækker kosmetikforretning såsom The Body Shop, hvor nogle af de skønneste cremer og parfumer er at finde.
Mulighederne er utrolig mange, og der er ingen tvivl om, at du vil kunne finde en masse gaver, som hver af dine ansatte vil synes godt om. Bare det at du har brugt tid på at personliggøre gaverne, således at hver medarbejder ikke får det samme, er meget beundringsværdigt, og du vil helt sikkert blive anerkendt for dette.

Vil du gerne give fuldstændig valgfrihed til dine ansatte, vil den oplagte gave være vores Luksus Gavekort. Det er gavekortet til 100-vis af butikker, hvor dine medarbejdere selv kan vælge om de vil bruge gavekortet på Hungry, Zalando, Sunset Boulevard, Matas eller noget helt andet. Du kan læse mere om Luksus Gavekortet her.

Det var blot nogle af vores mange muligheder omkring gaver til dihttps://sendentanke.dk/product/luksus-gavekortetne medarbejdere.
Det vigtigste er, at du finder en gave, som du tænker, er oplagt at give i anledning af et jubilæum, julen eller noget helt tredje. Det er som regel tanken, der tæller, og derfor vil du ikke høre noget negativt omkring dine gaver, uanset hvad du har valgt. Det er ikke alle virksomheder, som giver ansatte gaver, og det er en stor ting i sig selv, men en investering der er guld værd på mange punkter.

Gaverne behøver ikke at være en fysisk genstand, som kan pakkes op. Du kan også vælge at invitere dine medarbejdere på middag eller ud en weekend, hvor I skal lave nogle forskellige aktiviteter. Dette har vi også forsøgt at give nogle bud på, hvordan det kan lade sig gøre, og nu er det derfor blot op til dig at beslutte, hvad du vil gå efter.

OBS: Vi har brugt en del tid på at samle alle firmagave regler ét sted. Det har vi gjort i denne infografik, med kilder fra SKAT, FDIH, Forbrugerombudsmanden og mange flere.
Har du spørgsmål, så kontakt os endelig på:
Tlf: 70224700 (10-12 – 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk

 

Andre indlæg som du kan læse: