5 (fede) fødselsdagsgaver til ham

Af -

Har du en kæreste, far, farfar, morfar, bror, kollega eller ven som inden længe har fødselsdag? Og har du brug for lidt ideer til hvad du skal give i fødselsdagsgave til ham? Vi hos Sendentanke.dk er kommet op på 5 (fede) fødselsdagsgaver til ham – som han helt sikkert kan bruge!

1. Elektronik

Er det en gave til ham som ejer en PlayStation, Xbox eller andet spille kontrol er det oplagt at give ham et nyt spil eller ekstraudstyr til det. Det nye Fifa 16 er lige udkommet, så elsker han fodbold er det helt perfekt!

Elsker han at spille og høre musik enten på det meget avancerede eller enkle anlæg? Så er der helt sikkert noget han mangler, enten en ny subwoofer, ekstra højtaler eller kabler.

Hvis du ikke ved helt præcis hvad det er kan du altid give ham et gavekort til en elektronikbutik som Elgiganten, CDON.com eller Wupti.com

Elektronik gavekort

2. Aktive oplevelser

Er han en vildbas eller måske det direkte modsatte? Har han lyst eller brug for at komme ud og opleve suget i maven? Hvorfor så ikke giv ham en oplevelse i fødselsdagsgave? I Danmark er mulighederne mange, lige meget hvor i landet du er.

Kitesurfing er perfekt her i efteråret hvor vinden er hård og virkelig kan tage fat i sejlet, måske du endda kommer op at ”flyve”?

Gokart er ALTID en sikker vinder! Hvem har ikke lyst til at køre om kap i de små, hurtige ”biler”? Store drenge bliver hurtige små igen, når de først for sat i gang.

Er han ikke så meget til larmen og lugten fra brændt dæk, vil han garanteret nyde en fed tur på mountenbike i en af landets mange fede skove og stier at cykle i.

Mountainbike

3. Lav selv gavekort/klippekort

Vil du gerne give en mere personlig gave som indebærer en oplevelse sammen, kan du vælge at lave dit eget gavekort. Find ud af hvad han rigtig godt kunne tænke sig at opleve sammen med dig. Snakker han tit om at tage dig med ud at fiske eller er der en film han gerne vil se? Vær kreativ ved enten at lave det på computeren eller i hånden.

Du kan også lave det til et såkaldt ”klippe kort”. Har du en bedstefar, ven, far eller bror som elsker at få besøg af dig og som du elsker at besøge? Gør lidt sjovt ud af det og lav ham et 10-turs klippe kort til et besøg der indebærer alverdens lækkerier. Elsker han en bestemt kaffe, kage, cigar, spil, chokolade eller slikpose? Gør det til en del af dit besøg/klip, at du tager noget med som han godt kan lide, selv har svært ved at få fat på eller gerne vil dele med dig.

Klippekort til kæresten

4. Tøj

Er han typen hvor skabet bugner af tøj og sko eller har han virkelig brug for noget til de tomme hylder? Er han typen som ville gå med en skjorte der har fugle print eller er han mere til de stilfulde? Lige meget hvad kan mænd altid bruge tøj i gave.

Er han meget travl eller køber han ofte sit tøj online, er der flere online tøj butikker du kan købe gavekort til blandt andet Zalando og Miinto.

5. Gavekort til alt

Har du hverken tid eller overskud, til at sætte dig ind i hvad fødselaren ønsker sig, for derefter at finde det sted hvor det kan købes eller bor fødselaren langt væk fra dig, kan du vælge at give ham et Luksus Gavekort.

Luksus Gavekortet kan han indløse blandt 100-vis af butikker og oplevelser heriblandt Zalando, Just Eat, Unisport.dk, Wupti.com, Whiteaway.com eller CDON.com.

Gavekortet finder og køber du på nettet og modtageren af gavekortet får det inden for få sekunder på sin mobil eller e-mail. Det er nemt, hurtigt og bekvemt. Du kan også lave et print selv gavekort, se vores top 12 lige her.

Luksus Gavekortet - gavekortet til alt

 

Har du brug for mere inspiration, har vi her listet nogle relevante blogindlæg til dig: