5 fantastiske julegaveønsker til hende

Af -

Vi kender det alle. Når vi nærmer os julen, kommer der et sikkert spørgsmål: Hvad ønsker du dig? Og ofte har du slet ikke tænkt over, hvad du ønsker dig, på trods af at du godt ved, spørgsmålet melder sig. Vi har nedenfor samlet 5 fantastiske julegaveønsker til hende.

Det er bare så fedt at få en ønskeseddel fra dem, du skal købe gaver til. Selv de allernærmeste går jo desværre og putter med det og siger det ikke højt. Især hvis det er et helt uhørt ønske, som du ikke har den fjerneste mulighed for at gætte.

Her tænker vi ikke på prisen. Fantastiske julegaveønsker behøver ikke at koste en formue. Det har vi mange eksempler på i vores gavebutikker. Men vi kan bestemt også finde gaverne i den lidt dyre ende.

1. Gavekort til Ønskebørn

Din lille prinsesse er glad for at bevæge arme, ben, ja-hele kroppen. Det kan hun jo gøre på mange måder, men en fantastisk gave vil være et balanceprodukt fra bObles, som du finder hos Ønskebørn. Du kan få alle mulige farver og figurer. Motorikken trænes op, samtidig med at hun jubler over alle de mange muligheder, hun finder på med disse skønne produkter med livslang levetid.

Ønskebørn

2. Gavekort til CDON.com

Prinsessen er nu blevet til legebarnet, der udforsker verden på fuld kraft. Hun er her og der, og hun er alle vegne, og hun udfordrer selv den mest kreative forælder.

De mest fantastiske julegaveønsker finder du hos Cdon.dk., nordens største. Et gavekort til denne butik giver dig mulighed for at vælge mellem tusindvis af ting til hende.

Hvad tænker du f.eks. om Teddy Compagniet, der kan opfylde selv de mest fantastiske julegaveønsker. Klik ind og find!

CDON gavekort

3. Gavekort til Sunset Boulevard

Teenageren har nogle helt specielle julegaveønsker, og de svinger fra den ene uge til den næste. Det kan derfor være meget svært at ramme plet lige på dagen for gaven.

Må vi foreslå at kigge indenfor hos et af vores spisehuse – f.eks. Sundset Boulevard eller måske en biograftur med veninderne. Nok ikke den mest fantastiske julegave men helt sikkert en gave, der kan omsættes til en god oplevelse.

Sunset boulevard

4. Gavekort til din Superwoman

Fantastiske julegaveønsker fra pigen i den voksne alder har vi rigtigt mange af. Meget afhænger jo af, hvor godt du kender hende. Er hun kæresten, veninden eller bare en bekendt?

Vi kunne hjælpe dig med at foreslå en oplevelsesgave, og hér vil den mest fantastiske nok være Superwoman, hvor hun bliver udfordret både til lands, til vands og i luften. En lidt dyr gave men helt bestemt en unik gave, som hun aldrig glemmer.

Superwoman

5. Gavekort til Miinto

Den modne kvindes mest fantastiske julegaveønske kunne handle om tøj. Alle kvinder har tøj på ønskelisten men vil helt sikkert helst selv vælge. Vi kunne derfor anbefale et gavekort til Miinto. Her finder du alt til den modebevidste kvinde.

Miinto

Vi vil dog også lige gøre dig opmærksom på vores nyeste gavebutik: Matas. Vi er så glade for dette nye samarbejde og er sikre på, at du har helt styr på alle de mange muligheder, du kan vælge imellem i netop denne butik.

Som vi lovede indledningsvis, så kan du finde alle dine fantastiske julegaveønsker til hende, som du har brug for.

Vi er sikker på, at det lykkes for dig at finde lige netop din gave og glæder os til at byde dig velkommen igen til dit næste gavekøb.

Du kan finde relaterede indlæg her: Gavekort i julegave og hvis du er ude i sidste øjeblik: Julegaver i sidste øjeblik. Ellers kan du se vores store udvalg af firmajulegaver til ansatte lige her.