5 fantastiske bryllupsgaver

Af -

På en skala fra 1-10 kommer din bryllupsdag med sikkerhed ind med 10+ point. Helt på linie med børnefødsler er denne dag den ultimative dag og en dag, du aldrig glemmer. At blive gift og love hinanden evig troskab er blevet mere og mere populært. Endda trolovelsen forud for brylluppet opleves oftere end tidligere i nyere tid. Vi er med andre ord blevet gammeldags på en ny måde. Ringforlovelser deklareres rask væk på Facebook og med offentliggørelse af dato for det forestående bryllup, så vennerne huskes på dagen. Og med ønkselister, så gæsterne hjælpes på vej og det kommende brudepar får lige netop, hvad de ønsker sig.

Efter brylluppet lægges der billeder ud i en sand strøm, så vi kan følge med i denne skønne dag – gæster, taler, sange og alle de fantastiske bryllupsgaver.

Når det kommer til bryllupsgaver, så er det nok især denne dag, det er vigtigt at være spot on. De fleste kommende ægtepar har lagt sig i selen for at finde passende ønsker. Flere butikskæder hjælper med at lægge ønskelister ind på nettet, så man kan logge ind og se, om der er noget, der kan friste dig og din pengepung.

Bryllupsgaveideer

Her hos os på sendentanke.dk hjælper vi også gerne. Vi har et sandt udbud af gavemuligheder i enhver prisklasse og for enhver bryllupsgæst. Derfor har vi samlet vores bud på de 5 fantastiske bryllupsgaver i vores indlæg som du kan læse om nedenfor:

Giv et gavekort til ALT – Kan benyttes til 100-vis af butikker og webshop

1. Universal gavekortet vil nok være det mest gavevenlige. Det kan bruges i alle vores mere end 100 butikker landet over og i det tempo, som brudeparret har behov. Selve kortet kan modtages på mobilen, hvilket vi nok ikke vil anbefale, da brudeparret har travlt med alt andet end at kigge sms-er. Du kan få kortet tilsendt i papirudgave til dig eller til brudeparret og med din helt unikke hilsen vedlagt. Så har du ikke helt styr på, hvad du skal vælge mellem brudeparrets ønsker, så anbefaler vi denne gaveløsning.

Fordele:

  • Giv modtager valgfrihed
  • Vælg mellem gavekort til Hungry, Matas, Zalando, Inspiration, CDON.com, Peter Beier Chokolade, Ønskebørn og mange mange flere.
  • Levering pr. SMS, E-mail eller post

Gavekort til mange forskellige butikker

Den perfekte bryllupsgave = Oplevelser

2. sendentanke.dk har madoplevelser, kærlighedsoplevelser og adrenalinoplevelser fra den overkommelige ende til den ekstra og sublime.

Til det kommende ægtepar kan vi varmt anbefale champagnebrunch eller måske Verdenskøkkenet – madoplevelser hvor man kan nyde hinanden på skønneste vis.

Er det en gave til et aktivt ægtepar, kan Adrenalinsuset eller Superwoman/Superman være perfekt. Her kan man være to om oplevelsen, så kærligheden kan blomstre.

Endelig vil enhver rejseoplevelse være en kærlighedsoplevelse – måske en honeymoon til vores charmerende hovedstad eller til kærlighedens by Paris.

Se vores store udvalg af oplevelsesgaver lige her.

Gavekort i bryllupsgave

 

Gaver til det kommende hjem

3. Mange brudepar ønsker sig gaver til deres nye hjem. Nu skal der bygges med kærlighed i hver en krog og skuffe: billeder på væggene, porcelæn og bestik, lamper, tekstiler af enhver art. Her kan et gavekort til en af vores nyeste gavebutikker Bahne være det perfekte sted til den fantastiske bryllupsgave: Mange lækre varer blandt i alt mere end 3500 produkter, hvor vi kan fremhæve Georg Jensen, Royal Copenhagen, Kähler, Lyngby Vasen. Du kan købe et Bahne gavekort lige her.

4. Room kunne være et andet sted med hylderne fyldte med bolig-og livsstilsprodukter. Design fra kendte danske og internationale brands til den kræsne køber.

5. Wupti er leveringsdygtig i alle hjælpemidler til hjemmet. Du kan vælge alt indenfor hvidevarer, computer, tv og husholdning i øvrigt. Ethvert brudepar får lys i øjnene, når de modtager et gavekort til Wupti.

Gaveideen til bryllupsparret

Hvad du end vælger af fantastiske bryllupsgaver, er vi sikker på, at du finde lige det, du ønsker og glæder os til at byde dig velkommen til dit næste gavekortkøb.

Husk du kan se alle vores firmajulegave ideer lige her.