4 gode adventsgaver

Af -

Nu nærmer julen sig! I den forbindelse begynder mange at overveje hvem de vil overraske lidt ekstra i december måned. Det kan være en julehilsen, en pakkekalender eller en adventskalender. De fleste der laver pakke –eller adventskalendre til en de holder af, går i gang i god tid. Derfor vil vi hjælpe lidt og lave et indlæg der kan give lidt inspiration til adventsgaven til ham eller hende.

Adventsgaver er jo ikke gaver der skal være voldsomt dyre – i hvert fald ikke alle 4! Og det gør det en smule sværere at finde de helt rigtige gaver. Her på siden har vi valgt et miks af billige og lidt dyrere gaver, så der er lidt for alle.. Håber du kan bruge vores adventsgaveidéer til at lave den perfekte adventskalender til en du holder af!

4 gode adventsgaver til ham

Leder du efter den perfekte adventsgave til kæresten? Eller fortjener far lidt ekstra forkælelse i år? Herunder finder du nogle adventsgave ideer til ham som helt sikkert burde bringe julestemning!

Når man skal finde en gave til en man holder af, så er det en idé at overveje hvad personen der skal modtage gaven synes om.

Pssst… Inden vi går igang med 4 gode ideer til adventsgaven, så kan vi anbefale vores nr. 1 gaveide: Luksus Gavekortet!
Her kan du give modtager frit valg mellem vores 100-vis af butikker, webshops og oplevelser. Smart ikk?

Gavekort luksus til alt

 

1. Ølsmagning til manden

Er det en adventsgave til far kunne man f.eks. overveje om han er en af de fædre der godt kan lide en god special øl? I dette tilfælde er der både mulighed for at tage ud og finde nogle nye spændende og sjove øl eller købe en ølsmagning til ham – det ville en rigtig øl entusiast elske!

oelsmagning

2. Gavekort til Gadgets

Det kan også være at manden i dit liv er lidt af en nørd der er helt vild gadgets. Er han en rigtig handyman ville han måske elske et magnetisk armbånd? Så er sømmene altid lige ved hånden! Eller måske er han lidt af en amatør fotograf? Så vil et objektiv til mobiltelefonen da helt sikkert være et hit! Er man lidt i tvivl om hvilken gadget der er det nye sort hos kæresten kan man også vælge at være på den sikre side og give et gavekort i stedet, så kan manden i dit liv selv vælge hvilken gadget han bare ikke kan leve uden!

Gavekort til coolstuff

3. Barber oplevelse

En anden adventsgave til mænd, som de fleste sikkert ville synes var lidt sjov, er en tur hos en barber. Barbershops, eller mænde saloner, er efterhånden begyndt at blive ret populære igen. Så hvorfor ikke give manden en oplevelse og send ham afsted på en rigtig barber oplevelse. En anden mulighed er at give ham et gavekort til Gentlemens Bazaar hvor han har mulighed for at købe en masse lækkert barbergrej og tage oplevelsen med hjem i stedet.

gavekort til gentlemens bazaar

4. Gavekort til Stylepit

Den sidste idé til en adventsgave, bliver jo næsten nød til at være tøj! Om man er mand eller kvinde ligger tøj og sko nemlig ret højt på listen over ønsker. Og mon ikke en lækker trøje vil være ret populær nu når vejret bliver køligere? Er manden svær at købe tøj til er det selvfølgelig også her muligheden for at vælge den lidt nemmere løsning og give et gavekort i stedet. Så kan kæresten selv finde lige præcis det stykke tøj han gerne vil have eller måske står og mangler.

Gavekort til stylepit

4 gode adventsgaver til hende

Leder du efter en god adventsgave til hende? Så er det godt at vi her har samlet lidt inspiration til romantiske adventsgaver såvel som adventsgaver til mor. Her er rig mulighed for at få noget inspiration til den bedste adventsgave til hende.

1. Champagne Brunch

En ting de fleste kvinder elsker og ofte ønsker sig, er oplevelser. Så lige netop en oplevelse bliver nød til at være med på listen. Hvad end det er kæresten eller mor man køber en lille adventsgave til, så vil en champagne brunch helt sikkert være populær.. der er bare noget med kvinder og brunch med bobler! Må det gerne være en billig adventsgave, så kan man jo eventuelt lave et hjemmelavet gavekort og tilberede en lækker brunch derhjemme i stedet?

Gavekort til brunch med bobler

2. Gavekort til Zalando

Derudover er det jo ikke nogle hemmelighed at kvinder elsker tøj. Så her er endnu en gave der helt sikkert vil bringe glæde! Det kan dog være lidt svært at finde det helt rigtige stykke tøj – selv til kvinden i ens liv! Så for at være på den sikre side, ville det være en god ide at give den gave som gavekort. Har hun en yndlingsbutik, er et gavekort til den butik jo helt perfekt, men har hun en lidt bredere smag så er et gavekort til en butik med mange forskellige mærker måske en ide. Hos sendentanke kan du købe et gavekort til Zalando, som har en masse fede brands, hvor hende du holder af helt sikkert kan finde noget spændende!

Gavekort til zalando

3. Gavekort til CDON.com

Er hende du vil forkæle glad for bøger? Når vinteren rammer Danmark foretrækker mange hygge indendørs. Så lidt underholdning i form af en god bog kunne helt sikkert være en ide. Er kvinden i dit liv ikke så interesseret i bøger, så kunne en god CD være en mulighed. Her er der så også mulighed for at i kan hygge sammen – i hvert fald lidt mere end i kan hvis hun sidder og læser bog 😉 Med et gavekort til CDON.com får hun endvidere muligheden for selv at bestemme mellem de to ting og indenfor hvilken genre hun godt kunne tænke sig hendes nye CD eller bog skulle være.

Gavekort til cdon

4. Gavekort til Matas

Da adventsgaver ikke behøves at være store dyre gaver, vil vi som den sidste gave på listen slå en slag for den lille adventsgave. Når kulden rammer, får de fleste ret tør hud af frosten. Så en god gave til adventskalenderen kunne være en lækker håndcreme.. Så kan hende du holder af overleve vinteren med lækre bløde hænder!

Andre gaveidéer til den sjove og anderledes adventsgave?

Vi håber dette indlæg gav dig lidt inspiration til dette års adventsgaver. Mangler du stadig lidt idéer til gode og sjove adventsgaver til en du holder af? Så kig forbi vores side med adventsgaver – her har vi et kæmpe udvalg af adventsgaver der helt sikkert vil bringe glæde!