30 gaveideer til dem du holder af

Af -

Står du og mangler en gave til en bestemt type? Så vil du forhåbentligt finde nogle gode forslag nedenunder. Her er både gode ideer og inspiration til hvilken gave/gaver du kan give. Du vil for eksempel finde forslag og gaveideer til lystfiskeren, den nybagte mor, til kobberbryllup, til camping, til din kollega og italienske gaver.

Så står du og mangler gaven til netop en at disse typer er det jo perfekt, hvis ikke så kan du stadig finde massere af inspiration og gode gaveideer.

Inden vi starter….

(Vi synes selv) vi har verdens fedeste gaveide.… Vi kalder det “Luksus Gavekortet” – som kan bruges hos over 100 butikker og webshops i hele landet. Det synes vi er smart, da det giver modtageren den ultimative valgfrihed. Du kan købe Luksus Gavekortet lige her.

Luksus Gavekortet

Gaveideer til lystfisker

Kender du også en der bare elsker at fiske? En der pakker alt sit fiskegrad dagen før og står op midt om natten for at fiske ved solopgang hver gang han/hun har mulighed for det. Her under vil du finde en række gode ideer til hvad du skal give en der elsker at fiske.

Lystfisker der fisker

•Der er altid noget en lystfikser lige står og mangler, nye blink, fiskestang, hjul, line eller andet. Find ud hvad han/hun fisker efter, og den vej igennem kan du finde en god gave.

• En ide kunne også være en ny termokande/kop, så der altid kan nydes en kop varm kaffe eller te på fisketuren, sammen med den kunne man eventuelt købe en masse slikposer, så der er lidt sødt til de mange timer.

Udendørstøj er også et godt valg, da fiskere bruger meget af deres tid udendørs dette kan f.eks. være en ny jakke, hue, vanter, gummistøvler, vaders, skiundertøj og varme uldsokker.

Fiske udstyr

Et gavekort til Coolstuff, som kan købes her. Gavekortet bliver sendt direkte til modtagerens mobil eller e-mail og kun få sekunder efter kan modtageren benyttet gavekortet. Hos Coolstuff kan man finde en række fede ting, som kunne være interessant for en der elsker at fiske. Med en gavekort til Coolstuff fra sendentanke, kan modtageren selv vælge imellem alle deres produkter. Dette kunne f.eks. være:

– Deeper, som er en fiskefinder. Deeper er et innovativt sonarsystem, der måler dybder, lokalisere fiskende, tjekke vejr, tage billeder og gennem dine ynglings fiskesteder. Samt kan den i app’en fortælle dig hvilke dage der er bedst at finde på.

– Der er mange andre sjove gadgets hos coolstuff f.eks. termokopper, sjove øloplukkere, udendørs bestik og meget mere. Et gavekort fra sendentanke.dk gør det muligt for modtageren selv at vælge hvilken ting han/hun godt kunne tænke dig.

•En lille højtaler til telefonen er også en god ide, så kan han/hun høre lidt lækkert musik på sine fisketurer.

Gave ideer til nybagt mor

Kender du en der lige har oplevet den store glæde det er, at få en lille ny. At blive mor, uanset om det er første gang, anden gang, tredje gang eller andet, er en ubeskrivelig følelse som man kun kender til hvis man selv er mor. Nedenunder finder du en masse gode gaveideer og inspiration til den nybagte mor.

Nybagt mor

•Hvis du vil forkæle den du kender der er lige er blevet mor, er et gavekort til sendentanke.dk en god ide. Hun modtager gavekortet direkte på hendes mobil eller e-mail, som afsender har du valgt om det skal være et gavekort til en bestem butikf.eks.

Med et all-around gavekort kan hun selv vælge hvilken butik/netbutik gavekortet skal gå til. Hun kan f.eks. vælge Saxo, bruge gavekortet og få sin bestilling leveret direkte til døren. Så kan hun hygge sig med en god bog, imens hendes lille guldklump sover sødt.

• Mange nybagte mødre for ofte gaver til babyen, men det er nu også rart for hende at få nogle ting til selv sig. F.eks. en lækker pyjamas til når hun ikke orker at tage tøj på + den er varm og dejlig til om natten når hun skal op og amme. Eller en flot arme top, som hun også føler sig sexede i.

 

The Body Shop gavekort

• Nogle lækre cremer og hud produkter med naturlige ingredienser. Eller en tør shampoo, til de dage hvor hun ikke orker at vaske sit hår. Det er vigtigt at hun stadig følger sig lækker selvom hun lige har født, så nogle lækre produkter er en god ide.

• Hvis den nybagte mor du kender er alene, eller hendes mand har sene arbejdstider nogle af ugens dage, så tag et smut fordi hende og hyg dig med hende. Det er dejligt for hende at få selvskab, du kan f.eks. tage en kurv med, med massere af lækkerier såsom, frugt, chokolade, te, kage, eller hvad du nu syntes. En anden ting du kan have med, som hun helt sikkert vil sætte pris på er hjemmelavet mad til fryseren f.eks. kødsovs. Hvis hun skal spise alene behøves hun ikke lave mad, bare koge pasta og varme din kødsovs, så har hun et lækkert måltid. Du kan også tilbyde lige at tage en tur med støvsugeren.

Udvalg af Gaveideer til kobberbryllup

12½ år skal man være gift for at fejre kobberbryllup, mange vælger at holde en eller anden form for sammenkost hvor venner og familie er inviteret. Se de gode ideer nedenunder, med gode ideer og inspiration til kobberbryllups festen.

Kobber bryllup

• Hvis du gerne vil gøre det lidt sjovt, så kan du købe 12½ små gaver (den halve kan være en hal æske chokolade) f.eks. en god bog de begge kan læse, rammer, duftelys, sengetøj, pyntepude, køkkenudstyr, en vase, der er jo mange forskellige muligheder alt efter hvad de kan lide.

Oplevelser. Mange par der har været gift i 12½ år har anskaffet sig de fleste ting som de behøves, og ved måske ikke helt hvad de skal ønske sig, så derfor er oplevelser en virkelig god ide! Man kan altid blive en oplevelse rigere. Vi har her hos sendentanke.dk en masse fede oplevelser for to. Det er muligt at købe et gavekort til en specifik oplevelse, men det er også muligt at købe et all around gavekort, hvor modtagerne selv kan vælge hvad de gerne vil opleve.(selvfølgelig inden for beløbet på gavekortet). Når du har købt gavekort, for modtageren gavekortet på mobilen, er der en gavekortskode som sendes til sendentanke@smartbox.com, her vedlægger man navn og adresse. Derefter sender Smartbox, smuk og dejlig gavekortet med posten. Nemt og hurtigt for dig som køber, men også for modtageren.

Champange brunch – En lækker omgang morgenmad med boblende vand til.

Romantisk weekend på et vidunderligt hotel med romantisk stemning.

Hvad med et wellnessophold eller en omgang i luksus spa? Hvor parret kan hygge sig, være romantiske og nyde hinanden i smukke omgivelser.

Der er virkelig mage gode oplevelser, så der er helt sikker noget til en hver smag.

Romantisk midda

Køb noget til dem i kobber. Kobber er faktisk rigtigt populært lige for tiden, og så er det da sjovt tingen er i kobber når nu de har kobberbryllup. Dette kunne f.eks. være en vase, en kurv, en lysestage, vækkeur og meget mere.

Penge. Det kan være parret sparre sammen til en ferie, en bil eller andet. Derfor er penge en god ide, så kan på et tidspunkt selv købe det de gerne vil have eller mangler.

Gaveideer til camping

Kender du nogle der er vilde med at camperer? Og køre hele landet tyndt med deres campingvogn, slår telte op og ned?  Herunder finder du en liste med nogle gave ideer til dem der elsker at tage på camping ferie.

Camping ferie

• Folk der godt kan lide at campere har ofte en masse forskellige ting, så tit kan det være lidt svært at finde en gave til dem, men her vil der være nogle forslag på nogle praktiske ting. Gryder, telte, stole, bestik, en flot hobbykniv, tæpper, puder, kogeblus, en grill, udendørs lys, myggelys, værktøj, båludstyr, gaslygte, sovepose, solcreme, cykelstativ til campingvognen, fortelts varmer, pløkker, barduner, grill udstyr, vandpumpe, vanddunke og luft madras.

• Hvis du gerne vil glæde dem du kender, imens de er på camping! Så kan du nemt sende dem et gavekort. Et gavekort fra sendentanke.dk bliver leveret direkte til deres mobiltelefon også kan de anvende gavekortet få sekunder efter modtagelsen. Dette kunne f.eks. være et gavekort til Hungry så de på deres tur kan få noget at spise. Hungry har meget forskelligt mad at tilbyde så mon ikke der skulle være noget i deres smag +  der er mange restauranter/ steder rundt i Danmark, der er tilknyttet Hungry.

• Ting som de kan hygge sig med. F.eks. bræt spil som trivial pursuit eller sequence, kort spil, en flaske vin, tennis sæt, badminton sæt, nogle gode film, bøger, blade, et badebasin til fødderne eller andet. Der er, masserer af ting man kan hygge sig med når man er på camping, det er bare at finde en ting du ved, de bliver glade for og ville hygge sig med.

Folk der spiller

 

Gaveideer til kollega som er verdens bedste!

Har din kollega fødselsdag, jubilæum, andet eller fortjener din kollega bare en gave, så er der en liste med gode gave muligheder til din kollega. Om du kender ham/hende godt eller mindre godt, så skal der nok være nogle gode gave ideer til til din kollega

medarbejder gavekort

• Hvis din kollega kan lide og læse så køb en god bog til ham/hende, sammen med f.eks. en pose lækker te eller kaffe. Det er altid dejligt afstressende at læse en god bog, og drikke lidt varmt til. Hvis du følger for en lidt større gave kan du altid købe et lækkert slumre tæppe til, nogle sutsko eller stearinlys.

Hvis din kollega er en kvinde kan du f.eks. købe, en flaske vin, neglelak, neglelaksfjerner, en bluse, læbestift, puder, mascara, en blomst, pynte ting til hjemmet, biograf billetter, køkken udstyr, kaffe, duftelys, hår elastikker, en vase, gavekort eller nogle lækre cremer smat shampoo/balsam

Hvis din kollega en mand kan du f.eks. købe, en bluse, deodorant, barbersprit, fodbold biletter, biograf billetter, nogle gadgets, en vase, cigar, et gavekort, et par vanter, halstørklæde, hue, slips, skjorte, bælte, kortholder, kuglepen eller et gavekort fra sendentanke til Alverdens drikke for 2 hvor han selv kan vælge om han ønsker at smage vin, cocktails, champagne, whisky elle rom. Der kan vælges imellem 55 forskellige steder rundt i Danmark, så der er noget til enhver smag.

Gavekortet fra sendentanke til Alverdens drikke for to, bliver sendt direkte på hans mobil eller e-mail og kan benyttes få sekunder efter modtagelsen.

Whiskey

• Hvis du kender din kollega godt, så invitere ham/hende ud til en lækker middag, en tur i teateret. Hvis i er mere aktive kan det også være klatning, roning, cykling eller andet. Det vigtigste er at din kollega syntes det er sjovt.

• Hvis i er mange på kontoret der skal give en gave så slå jer sammen, så kan i købe en dyrere ting måske et smykke, et ur, en lækker middag til to, et hotel ophold, spa ophold, køkkenmaskine eller hvad der nu falder i god smag hos jeres kollega.

Italienske gaveideer til dem du holder af

Er du på jagt efter nogle italiensk inspireret gaver, så se med her. Sendentanke.dk har samlet nogle gode italienske gavemuligheder.

En mand der sejler i italien

• Det oplagte ville jo være en tur til Italien. Men det er også en rimelig dyr gave. Hvis det er en gave til din kæreste du er ude efter så ville en tur til Italien være perfekt, men hvis gaven du leder efter er til et familie medlem, ven eller andet er det måske lige i overkanten.

• Et gavekort til kokkeskolen Charlotte Nowak, og lær at lave italiensk mad. I lærer at lave baccala, andebryst med granatæble, oksefilet med salsa verte og andre skønne retter. I lærer også at lave 2 forskellige og meget lækre desserter.

Mad fra italien

• Lav en stor kurv med en masse italienske lækkerier som, vin, pølse, brød, krydderier, ost og andet

Vi her hos sendentanke.dk håber du kunne bruge listen til at finde en gave, om ikke andet fået en masse inspiration.

OBS: Du kan også finde inspiration i vores indlæg om 17 (fede) oplevelsesgaver – vi er sikker på du også kan finde inspiration her.

Senentanke logo