3 sjove gaver til jul

Af -

comdeJulegaveindkøb, tjah…, skal det være sjovt eller anstrengende? Morsomt eller stressende? Kreativt eller trivielt? Glædeligt eller bare noget, der hurtigt skal overståes?

Sendentanke.dk har besluttet at hjælpe dig med at gøre julegavekøbet til en sjov begivenhed, hvor du går på jagt efter sjove gaver til jul. Vi har nedenfor samlet 3 sjove gaver til jul.

Nummer 1. gaveide til en sjov julegave:

Prøv at slå ind på vores butik Coolstuf. På denne side vil du møde et utal af sjove gaver. Personligt er vi faldet helt for Toilet Golf. Ja, du læste rigtigt. Et golfsæt, du kan bruge til at slå tiden ihjel i din boligs mindste rum, så nu kan du udnytte din tid maximalt, hvilket jo ofte er vigtigt for en inkarneret golfspiller. Ingen nødvendige behov tilsidesættes.

Sættet består af Mini Green, Hul med flag, 2 bolde, 1 putter og et Vil Ikke Forstyrres-skilt.

Coolstuff gavekort

Nummer 2. gaveide til en sjov og anderledes julegave:

En anden butik med sjove julegave er CDON.com. Her har vi fundet den sjoveste julegave til barnet, der snart skal op og udforske verden. Prøv at kigge ind og find Chicco, Activity Walker. Det kan da ikke blive sjovere at lære at gå. Og der spilles den sødeste musik, mens barnet går. Aktivitetspanelet giver også barnet den ene sjove oplevelse efter den anden, samtidig med at det udvikler sin nysgerrighed og lærer nyt. Mon ikke også forældrene får sig et kærligt grin over nye sider hos deres barn.

Gavekort til CDON.com

Nummer 3. gaveide til fed og sjov julegave til den du holder af:

En tredje mulig sjov gave kan du finde på Comedy Zoo. Er du – eller den du skal give en gave – vild med stand-up-komik, så er denne butik et eldorado at bevæge sig rundt på. 35 af Danmarks kendteste og mest morsomme komikere kan du finde her, og du kan læse om dem, inden du beslutter dig for at købe dit gavekort. Der findes en uddybende kalender, hvor du kan tjekke ind og købe billetter.

Comedy Zoo startede i 1993 af bl.a. Casper Christensen og holder i dag til i det gamle Delta Bio i København, men hjemmesiden har også en online biograf, hvor du kan se virkelig mange videoer med måske lige netop din yndlingskomiker.

Comedy Zoo gavekort

Vi synes naturligvis, at du skal købe et gavekort til din sjove julegave her hos os på SendEnTanke, fordi det er nemt og hurtigt. Du får aldrig købt noget forkert, der måske skal byttes efter jul, som kan være noget af det mest stressende, der findes. Og du kan handle på en god idé, du måske får i S-toget på vej på arbejde via din mobil.

UniversalGavekortet er det mest populære, fordi du kan bruge det i alle vores butikker og i den hastighed, der passer modtageren. Du kan sende det via mobilen eller i en flot papirudgave sendt hjem til dig selv, så du selv kan give overraskelsen videre eller sendt hjem til modtageren med din særlige hilsen.

Gavekortet til alt

Vi er sikker på, at du finder netop den sjove gave, du ønsker dig og glæder os til at hilse på igen ved dit næste gavekortkøb.