3 fede julegaver

Af -

Nu er der kun kort tid til årets store højtid – Julen. En højtid som bliver festligholdt efter alle kunstens regler i de fleste hjem. Traditionerne ruller frem fra gemmerne – julepynt, juleopskrifter, julekataloger, julekort og mails fra sidste år, Der bliver lagt aftaler ind i kalenderen – man skulle jo nødigt gå glip af ét eneste traktement eller familiebesøg. Højtidens vigtighed overtrumfer alt andet.

Børnene skriver ønskesedler med store julelys i øjenene. Forventningens glæde lyser lagt ud af de små øjne. Hvad mon mor og far eller bedsteforældre finder på at overraske med i år? De laver top 3 lister over de fedeste julegaveønsker og håber, at de finder vej til den store pengepung.

Du kan nemt og hurtigt se et stort udvalg af gaveideer til juleaften her: Julegave idéer

De voksne legebørn er såmænd også i gang med fortælle, hvad der kunne være en fed julegave i år. On-line katalogerne vælter ind i mailboksen, og der er godt nok mange tilbud at vælge imellem.

julegaven til alt

Vi er rigtigt tilfredse med, at du har fundet os her på SendEnTanke imellem alle dine mange mails. Vi vil prøve at guide dig frem til 3 top-fede julegaver, du kan vælge til din kæreste, dine forældre og dine børn.
Men hvad der er en fed julegave for den ene person, er absolut ikke en fed gave for den anden. Derfor kommer her VORES BUD, som vi håber, du kan blive inspireret af.

Top 3 fede julegaver til kæresten

Kæresten er bare den eneste éne og skal derfor have en gave, der gør indtryk og kan huskes for evigt. Sådanne gaver har vi et par stykker af. Og oveni er det gaver, hvor du også selv kan være med.

Gaverne må naturligvis være OPLEVELSER af den ene eller den anden slags.

Oplevelsesgavekort

1. Top 1 må blive en romantisk weekend for 2, så hvis romantikken skal blomstre, kan du vælge mellem 45 hoteller i Danmark, Sverige eller Tyskland.
Kan du sende lige her. Gavekortet er med 1 overnatning, skøn middag og morgenbord, så du behøver blot at holde fokus på kæresten og på kærligheden. Kvalitetstid, hvor I kan dyrke hinanden, jeres forelskelse og romantikken.

2. Er pengepungen ikke til et weekendophold kan du vælge Gavekortet Dig og Mig, hvor du kan vælge mellem 35 romantiske oplevelser, hvor du kan smage vin, spise champagnebrunch, gå til salsaundervisning eller andre kærlige og romantiske eventyr. Du kan sende et Dig & Mig gavekort lige her.

3. Hvem kan ikke bruge en ølsmagning? Glæd kæresten med ølsmagning hos 30 udvalgte steder i Danmark – kan du sende nemt og hurtigt lige her.

Top 3 fede julegaver til forældrene

Dine forældre har du meget at sige tak for, og det gør du gerne hver eneste dag. Men især op til højtiderne tænker du at finde den helt særlige tak, der rammer lige ind.

julegaven 2014

1. Må helt klart blive City Weekend for 2 på ét af Danmarks 25 centrale storbyhoteller i Danmarks største byer. Gavekortet er for dem, der elsker storbyliv, shopping, fortovscaféer hvor du kigger på, museumsbesøg, kunst og kultur. Herligt for 2, der gerne vil puste liv i et langt og skønt ægteskab. Du kan sende det lige her.

2. Sætter din forældre mere pris på stille fred i provinsen, har vi et andet gavekort Charmerende Weekend. Atmosfære og charme er i højsædet, hvor de kommer lidt væk fra hverdagen og slapper af. Send det lige her: Charmerende weekend

3. Glæd dine forældre med champagne brunch- hvem kunne ikke bruge det? Du kan glæde dine forældre med brunch og champagne lige her.

3 fede og anderledes julegaver til dine børn

Børnene plejer at være de første, der lukker julen og juleønskerne ind. De har ofte gennem længere tid smugkigget i butiksvinduerne og på nettet for at være på forkant med, hvad der kunne være deres højeste julegaveønske.

1. Julegaver fra CDON.com -> Der er et utal af hylder at vælge fra; Bøger, Elektronik, mobiltelefon, sport og fritid, tøj og sko, film, spil, musik,merchandise, digitale produkter, legetøj, børn og baby, smarte deals og meget, meget mere. Alle aldre og alle prislag. Send et gavekort til CDON.com lige her.

2. Gavekort til Ønskebørn? Ja, her kan du nemt og hurtigt glæde med produkter fra Ønskebørn – send det lige her.

3. Hvem kunne ikke bruge et gavekort til Zalando? Gavekortet til et stort udvalg af tøj online. Det er det perfekte gavekort til ham eller hende, som bare elsker mode! Du kan sende et Zalando Gavekort lige her.

Vi er sikre på, at du finder lige netop den fede gave, du er på udkig efter og glæder os til at se dig igen til dit næste gavekøb.