12 gode gaveidéer til hende, som har alt

Af -

Der findes næsten ikke noget sværere end at finde den rette gave til ens kæreste, kone eller gode veninde, hvis hun allerede ejer alt. Du kender det med garanti godt, at vedkomne har alt, ønskesedlen indeholder 0 ønsker og hun konstant siger ”jeg ønsker mig ikke noget”. Det problem tror vi hos Sendentanke.dk på, at mange oplever, og det kan være særligt svært at finde en gave til vedkomne så, når fødselsdagen, julen eller årsdagen nærmer sig. Du kommer op med det ene efter det andet, i dine øjne gode, forslag, men det fejes hurtigt af banen igen, fordi det ikke er noget særligt i hendes øjne, og du bliver efterladt tilbage med en noget nær umulig opgave, synes du.

Du er bestemt ikke alene om at have oplevet dette, og derfor har vi forsøgt at hjælpe dig ved, at samle vores bud på 12 gode gaveidéer til hende, som har alt. Forhåbentligt kan dette hjælpe dig en smule, enten ved at være den rette gave eller ved at give lidt inspiration til, hvad personen så skal have.

Husk du også kan klikke dig ind på vores side, gaven til hende, her finder du over 100 gaveideer. Ellers så kommer de 12 gode bud nedenfor:

 

1. Gavekort til Interflora – Kvinder elsker blomster

Du tænker måske ved første øjekast, at blomster ikke er en rigtig gave? Jo, nej, måske… Det kommer meget an på, hvilken anledning der er tale om. Skal det være til en fødselsdag eller som julegave, så er blomster ikke særlig velegnet – i hvert fald ikke som gave alene. Men er der tale om en sød lille tanke eller som en gave på en årsdag, så er blomster en kæmpe hit, som du bestemt ikke må undervurdere værdien af. Blomster er unikke, flotte og velduftende, og det pynter helt sikkert ind i din bolig, hvor der hurtigt kan findes en flot plads til disse. Derfor har denne gave helt sikkert fortjent en plads blandt vores 5 anbefalinger.

Med dette ”Interflora Blomster” gavekort får du mulighed for at give blomster til din kvinden i dit liv, og du kan indløse gavekortet i en af Interfloras omtrent 500 butikker i landet. Derfor er der rig med mulighed for at finde en flot buket blomster, som du kan have stående klar derhjemme til, når kæresten/konen kommer hjem, og du vil overraske hende med en lille ting.

Interflora er en af de mest anerkendte og populære blomsterforhandlere herhjemme, og de er garanti for høj kvalitet og flotte buketter, som du med sikkerhed ikke går galt i byen med.

➜➜ Se mere om gavekortet lige her. (Leveres på få sekunder)

 

2. The Body Shop Gavekort

Cremer, parfumer, olier, make-up samt meget mere. Det er, hvad du får hos The Body Shop, men du får også mere end blot dette. The Body Shop er en verdenskendt kæde, som startede op i England, og nu har bredt sig til mange lande over hele verden. Herhjemme er der over 20 forskellige The Body Shop butikker rundt om i landet, og derfor vil denne gave unægteligt blive en succes og samtidig være nem at indløse.

The Body Shop er kendt for at fremstille bæredygtige produkter, som har en fantastisk duft, og helt generelt har en kvalitet, der er svær at finde andre steder på markedet. Deres produkter fremstilles med kærlighed og omtanke, og de tester aldrig deres produkter på dyr – derfor er disse produkter også velegnet for veganere og andre dyreelskere.Med dette gavekort får du mulighed for at forkæle din kæreste eller kone med nogle af de skønneste produkter indenfor velvære. Håndcremer, parfumer og olier er blot nogle af de mange produkter, der føres i The Body Shops forretninger, og det er uden tvivl et slaraffenland for modtageren af denne gave. Du har mulighed for at vælge det specifikke beløb, og derfor er der mulighed for at købe alle de produkter, som du tænker at forkæle hende med. Der er ingen tvivl om, at denne gave er særdeles velegnet til hende, som ejer alt – for kvalitet og lækre kosmetikprodukter kan man ikke få for mange af.

➜➜ Du kan læse mere om gavekortet her

 

3. Smuk og dejlig – Mere end 100 skønhedsklinikker

Smuk og dejlig er en sætning, som din kæreste/kone med garanti elsker at høre. Det er en sød og dejlig ting at få at vide, og derfor har vi naturligvis gjort os meget umage, da vi skulle finde en gave, som passede særligt godt på netop disse ord. Det mener vi også selv, at vi har gjort, og du vil helt sikkert synes rigtig godt om det.

Gaven indeholder en oplevelse til mere end 100 skønhedsklinikker over hele landet, hvor der er mulighed for at vælge mellem flere forskellige behandlinger, som alle har fokus på skønhed og velvære. Du synes med sikkerhed, at din kæreste/kone fortjener det bedste, og derfor er denne gave et godt symbol på dette. Med denne kan du give en behandling til hende, som passer perfekt på ”smuk og dejlig”. Her er rig med mulighed for afslapning og selvforkælelse, og ingen stress eller bekymringer.

Der er mange forskellige muligheder omkring valg af behandling, så alt efter om det skal være en makeover behandling, behandling af hænder og negle eller noget helt tredje, så er der rig med mulighed for at få dette opfyldt. Ansigtsbehandling, oliemassage og spapedicure er også blandt de mange muligheder, og helt sikkert noget kvinden i dit liv vil synes utrolig godt om.

➜➜ Køb gavekortet her

 

4. Romantisk weekend

Der findes sjældent mere specielle gaver end oplevelsesgaver, og en romantisk weekend for 2 personer er noget af det, der står øverst på listen over oplevelser for et kæreste- eller ægtepar. Så hvis du har problemer med at finde den rette gave til din kone eller kæreste, så kan denne gave være den helt rette. Et yderst specielt og unikt gavekort, som giver jer mulighed for at få en weekend for jer selv med 1 overnatning, middag samt morgenmad på et selvvalgt hotel. Her er der mulighed for at vælge mellem mere end 65 hoteller i Danmark, Sverige og Tyskland, og derfor kan denne weekend kun blive fantastisk.

Kærligheden vil stråle overalt, når du giver denne gave til din drømmepige, og så kan I ellers bare gå og glæde jer til, at I skal have en uforglemmelig oplevelse på en skønt hotel, hvor I får en skøn morgenmad samt middag, og ellers har en hel weekend for jer selv med mulighed for at udforske den by, I nu engang har valgt at besøge. Der hersker ingen tvivl om, at der er dømt kvalitetstid med denne gave, og den skal med garanti ikke byttes. Det her er bestemt en perfekt gave at give til hende, der ellers har alting, for denne oplevelse har hun ikke – endnu.

➜➜ Læs mere om gavekortet her 

 

5. Gastronomi – 65 populære restauranter

 

Hvis du har svært ved at finde en gave til hende, som har alting, så kommer her vores sidste bud på en god gave, som helt sikkert vil blive et stort hit. Er I glade for mad – rigtig god og lækker mad – så er denne gave oplagt. Gavekortet ”Gastronomi” giver jer mulighed for at smage noget af det mest lækre mad, I nogensinde har smagt. Her venter en stor oplevelse for både syn og smagsløgene. I kan vælge mellem 65 populære restauranter rundt om i landet, og der er mulighed for at spise i bl.a. det danske, italienske og franske køkken, hvor menukortet er stort, og maden er udsøgt.

Mad kan være en svær sag, men denne gave er derfor også rettet imod madelskere, som sætter pris på et godt og lækkert måltid, hvor der er kvalitet og hårdt arbejde bag alle retterne. Uanset om I elsker tapas, hjemmelavede pastaretter eller klassiske bistro-retter, så kan vi tilbyde jer det hele med dette gavekort. Der er mulighed for at vælge mellem 2-retters, 3-retters og enkelte steder også 5-retters menuer, og I vil med garanti elske det!

En del af selve madoplevelsen er spisestedet, og her kan I vælge mellem stemningsfyldte og skønne omgivelser såsom Brygger Bauers Grotter, Restaurant Arken samt mange flere, hvilket du kan læse meget mere om under ”info” ved gaven.

➜➜ Køb Gastronomi gavekortet her

 

6. Gadgets = Sjov gaveide til hende

Har du svært ved at finde en gave til hende? Måske hun har alt? Eller måske hun ikke ønsker sig noget særligt? Vi kender alle sammen hende der køber hvad hun vil have, når hun vil have det, og derfor er det svært at finde en gave til netop hende. Men en ting hun med garanti ikke har og kan bruge, er et gavekort til CoolStuff – som sælger gadgets i alle former. Efter købet af gavekortet bliver det sendt direkte til hendes mobil eller e-mail, og kan anvendes i Coolstuff’s webshop med det samme. Hun har nu mulighed for selv at vælge sjove og praktiske ting som hun syntes der skal ind i hendes hjem. Vi har fundet 4 super fede gadgets som er listet nedenunder, det er dog et meget lille udpluk af alle de gadgets Coolstuff har. Her er 4 gadgets som vi syntes er virkelige fede, og mener at hun vil blive glad for.

Mini Donut Maker / Maskine – Til hende der elsker at bage

Det er nærmest et vaffeljern, bare med små huller til dej formet som donuts! Det fungere lige som et vaffeljern, man varmer maskinen op, hælder den blandet dej i, og venter nogle minutter og så er der lækre varme mini donuts. Herefter kan man komme flormelis på, eller syltetøj. Mmh lækkert.

Snackeez 2-in-1 mellemmåltid – Til hende der elsker at snacke

Snackeezz er en beholder hvor der både er plads til snacks og noget at drikke. Og med den kan hun jo selv vælge hvilken kombination hun bedst kan lide! Er hun til kaffe og småkager? Frugt og smoothie? Eller te og nødder? Den er nem og let at med på farten, og er perfekt til en tog tur.

Fuglekasse med kamera – Til hende der er vild med naturen

Her kan hun komme helt tæt på fuglene, og se hvad de engenligt laver hele dagen. Hun kan følge med i hele udviklingen fra når ægget kommer til det bliver udklækket, og ungerne flyver fra reden. Super spænende

Shoe wheel skostativ – Til hende der har for mange sko

Har hun alt for mange sko? Og er der slet ikke plads til dem? Så er skostativet en perfekt idé for hende. Det er formet som et hjul og kan rotere rundt og der er plads til ca. 20 par sko. Hun kan nemt dreje hjulet frem og tilbage og vælge et par sko hun vil have på. Nu det slut med sko i bunker i klædeskabet og i entéen.

➜➜ Køb Coolstuff gavekortet her

 

7. En kurv – med alt hvad hun elsker og behøver

En kurv med alt hvad hun elsker er en rigtig god og sød ide. Og du kan putte lige hvad du vil i kurven i alle prisklasser. Herunder er der en masse eksempler på ting du kan komme i kuren.

Hårelastikker, hårnåle, hårlak, hårskum, shampoo, balsam, hår kur, hår børste, mascara, læbestift, puder, foundation, øjenskygge, makeup pensler, creme, ansigts olie, makeup fjerner, vatpinde, vat rundeller, vådservietter, neglelak, neglelaks fjerner, pynte ting, en bog, slik, dvd film, en halskæde, en ring, et billede, blomster, tæppe, pude, sengetøj, billederemme, duftelys og meget mere!

Det kan godt være hun ikke står og mangler alle de ting lige nu, men når hun er løbet tør tager hun din gave i brug. Og det er med stor glæde.

 

8. Giv hende en (vild) oplevelse

Er hun en rigtig vildbasse der elsker fart over feltet? Og kan hun ikke få nok af spænding og nok af at mærke adrenalinen pumpe rundt i hendes krop? Så kunne et oplevelsesgavekort være en super god ide, her for hun i hvert fald adrenalin for alle pengene. Hun kan her vælge mellem 40 forskellige adrenalin pumpene oplevelser, rundt omkring i hele Danmark, så her burde der være en oplevelse hun syntes lyder fed og gerne vil prøve. Hun kan blandt andet vælge mellem:

 • Tur i Lamborghini eller Ferrari
 • Tur i en fed sportsvogn ’
 • Sejle
 • Vandski
 • Wakeboarding
 • Skiløb, indendørs
 • Mountainbike
 • Helikoptersimulator
 • Skydning
 • Helikopter tur
 • Paintball
 • Gokart

Dette er bare nogle af de vilde og fede opleveler hun kan prøve. Nogle af aktiviteter kan man deltage to i, så det er bare at komme ud og opleve hjerte pumpe sammen. Bemæk: Læs praktisk info inden købet. Det er nemt og hutigt.

➜➜ Køb det (vilde) gavekort her (+ 40 forskellige oplevelser)

 

 9. Selvforkælelse – Gaveideen til hende der fortjener det

Selvforkælelse kan være virkelige mange forskellige ting, det kommer helt an på hvem du spørger. Alle opfatter selvforkælelse som noget forskelligt, nogle syntes det er at give sig selv lov til at spise en masse slik, andre syntes det er at bruge penge på sig selv, og nogle syntes det er at bruge hele weekenden på at ordne haven. Derfor kan man ikke sætte ordet selvforkælelse i en box, men vi vil gerne komme med nogle gode bud hvad vi hos sendentanke.dk syntes er selvforkælelse, som du kan give hende i gave.

♦ Elsker hun at forkæle sig selv med nye produkter til kroppen? Renseprodukter, dufte og hudprodukter? Så er et gavekort til Matas en god ide. Her kan hun selv vælge blandt alle Matas´ produkter. Gavekortet bliver sendt direkte til hendes mobiltelefon og kan benyttes med det samme! Gavekortet til Matas kan købes her.

♦ Biletter til en oplevelse, sammen med dig eller en person hun selv vælger. Det kan f.eks. være billetter til biografen, hånbold/fodbold kamp, en koncert hun gerne vil høre eller andet. Der er mange muligheder alt efter hvad hun godt kan lide og lave.

♦ En tur i en luksus spa? Det er i hvert dejligt at kunne slappe helt af i rolige opgivelser, og bare lade tankerne glide ud af hovedet. Her er der mulighed for at forærer hende et gavekort, hvor du selv kan komme med en tur i spaen. Perfekt til at slappe helt af sammen, og bare nye hinandens selvskab. Gavekortet til en luksus spa for to kan købes her.

♦ Er hun vild med mad af alle aspekter, så giv hende en mad oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Inviterede hende ud på en restaurant, som du ved hun gerne vil besøge. Der er i hvert fald mulighed for at give hende en god madoplevelse som hun vil huske i lang tid.

 

10. Luksus gavekortet – Vælg mellem 100-vis af butikker

Med et Luksus gavekort kan hun frit vælge mellem alle vores lækre brands, vi har over 100 forskellige gavekortspartnere så der er helt sikkert noget for hende. Når all-round gavekortet er købt bliver der sendt en gavekorts kode direkte til hendes telefon. Denne gavekorts kode skal hun så bruge til at vælge hvor hun vil bruge gavekortet henne, f.eks.

 • Matas
 • The BodysShop
 • Saxo
 • Peter Beier Chokolade
 • Vinoble
 • Miinto
 • Zalando

Og mange, mange flere. Her har hun altså mulighed for selv at vælge hvad hun gerne vil bruge dit gavekort på.

➜➜ Læs mere om Luksus Gavekortet her 

 

11. Sko, sko og atter sko!

Man kan aldrig få for mange sko! Det sætning blev for alvor printet ind i danske kvinders mindset da Sex and the city, rullede over skærmen for første gang. Carrie Bradshaw er i serien den ukronede dronning af sko, hun spankulerer rundt i New York med sine høje stilletter, og ligner altid en million. Mange kvinder har taget sko livstilen til sig, og kan ikke få NOK af sko. Det behøves ikke være stilletter, men alle sko. Vi her hos sendentanke.dk er sikker på at er par sko ville gøre hende glad, herunder er der nogle muligheder for sko du kan forærer hende.

 • Pumps
 • Sneakers
 • Stilletter
 • Anke støvler
 • Sandaler
 • Lange støvler
 • Støvlletter
 • Gummistøvler

Hvis bare du kender hendes skostørrelse burde du godt kunne finde et par flotte sko til hende.

 

12. Hjemmelavet klippekort

Her er den sidste gaveidé som er et hjemmelavet klippekort. Det er nok mest beregnede til at give til sin kæreste, men man kan også sagnets give et hjemmelavet klippekort til sin mor, søster eller veninde. Ideen med et hjemmelavetklippekort er at modtageren, for et klippekort med f.eks. 5,10 eller 15 klip på (Man kan dog selv vælge hvor mange klip der skal være på klippekortet) Klippende kan f.eks. være en madlavning, biograftur, en omgang massage eller noget andet. Du kan selv bestemme! Klippende kan være ydelser, ting og oplevelser. Det er helt sikkert en gave hun vil sætte pris på og huske.

➜➜ Giv evt. et gavekort til is her (Paradis Is Gavekortet)

 

At finde den rette gave kan være en svær og nogle gange meget hård opgave. Du skal jo helst ikke købe det samme, som du også gav sidste år eller forrige år, men omvendt kan dine nye idéer også ende med at falde til jorden, hvis du ledende spørger hende, om det ville være en god idé.

I de senere år har oplevelser dog vundet frem i stor stil, og rigtig mange benytter sig af forskellige former for oplevelsesgaver, når de skal give fødselsdagsgaver og julegaver. Og der findes mange oplevelsesgaver, som passer perfekt til hende, som ellers ikke ønsker sig noget, fordi hun har alt.

Vi er her kommet med vores bud på 12 gode gaver, som du kan bruge eller drage inspiration af, og på den måde finde frem til din helt egen gave. Du kan også vælge at søge yderligere inspiration blandt vores mange andre gaver, som du finder her på siden. Vi har med garanti én eller flere opgaver, som kunne være den rette.

 

Har du spørgsmål? Kontakt os på:
Tlf: 70224700
E-mail: info@sendentanke.dk