11 fedeste gavekort at få i gave

Af -

tetår du og skal til at finde på ønsker til din ønskeseddel? Skal du til fest hos en der ingen ønskeseddel har? Eller står du med en helt tredje problemstilling? Frygt ej! Her hos sendentanke.dk har vi listet en laaang række butikker op indenfor 11 forskellige gavekort kategorier, som vi er helt sikre på bliver et hit hos modtageren.

Se listen nedenunder for 11 fedeste gavekort at få i gave

1.      Storcentre- og magasiner

 gavekort til storcentre

Storcentre- og magasiner er uden tvivl det mest sikre gavekort at give! I Danmark har vi over 68 storcentre- og magasiner. Så lige meget hvor i landet du er, vil modtageren af gavekortet, have fri adgang til indløsning af gavekortet blandt flere forskellige butikker.

Hvis modtageren af gavekortet ikke bor i nærheden af et storcenter- eller magasin, vil et gavekort til byens handelsstandsforening klart være det bedste supplement.

Sådan et alsidigt gavekort svare til sendentanke.dks, all-round gavekort, og er godt at give til folk som ikke har nogen konkret ønsker eller generelt er svære at købe gave til (far).

Nedenfor er listet de storcentre- og magasiner vi synes er fedest at få gavekort til:

 • Fields, Fisketorvet og Waves
 • Magasin, Salling og Illum
 • Handelsstandsforening

2.      Tøj- og sko online

Gavekort til online shopping

Er gaven til en lidt yngre person? Hvorfor så ikke give et gavekort til online shopping? Med et gavekort til online shopping får han/hun mulighed for at købe tøj og sko blandt flere forskellige brands ét sted, når som helst på døgnet.

Nedenfor er listet de online shopping sider vi synes er fedest at få gavekort til:

3.      Undertøj

Gavekort til undertøjsbutikker

Er gaven til en moden veninde, kæreste eller kone, forslår vi et gavekort til en undertøjsbutik. Kvinder elsker at bruge penge på lækkert lingeri, da det giver dem selvtillid og samtidig er noget som mænd sætter stor pris på.

Nedenfor er listet de undertøjsbutikker vi synes er fedest at få gavekort til:

4.      Oplevelser

Gavekort til København zoo

Er gaven til en, som elsker at komme ud at opleve lidt i hverdagen og weekenden? Så foreslår vi et årskort/gavekort til enten en forlystelsespark eller biografkæde. Det er en gave som helt sikkert vil blive brugt flittigt og ikke kræver den helt store planlægning fra modtagerens side.

Nedenfor er listet de oplevelses steder vi synes er fedest at få gavekort til:

 • Tivoli
 • København zoo
 • Nordisk film biografer

5.      Sportstøj- og udstyr

Gavekort til sportsbutikker

Er gaven til en dreng eller pige, der har en fritidsinteresse inden for sportens verden? Eller til en som går meget op i løb og fitness træning? Så vælg et gavekort til en sports butik. Der skal helt sikkert komme et tidspunkt, hvor fodboldstøvlerne er blevet for små og garderoben trænger til nyt trænings tøj.

Nedenfor er listet de sports butikker vi synes er fedest at få gavekort til:

6.      Kosmetik

Gavekort til kosmetik

Den klassiske at give til piger, er et gavekort til kosmetik. Det kan ALTID bruges blandt kvinder i alle aldre. Da man kan få alt fra parfume til krøllejern.

Nedenfor er listet de kosmetikbutikker vi synes er fedest at få gavekort til:

7.      Tasker og solbriller

Gavekort til taske butikker

Kvinder har altid flere tasker liggende i skabet med tilhørende pung. En pæn, en praktisk, en stor, en lille, en til arbejde, en til byen og selvfølgelig den sjove. Der er altid en anledning som kræver en ny taske.

Er det sommer? Så er et gavekort til brillebutikker, hvor man kan købe solbriller, helt perfekt!

Nedenfor er listet de taske- og solbrillebutikker vi synes er fedest at få gavekort til:

 • NEYE
 • KAZA
 • Sunglassshop

8.      Elektronik

Gavekort til elektronik

Er gaven til din ven, kæreste eller mand så er et gavekort til elektronik butikker et sikkert køb. Mænd bruger en del af deres indtægter på elektronik, herunder mobiltelefoner, musik anlæg, computer, spille konsoller osv. Så mon ikke han skal finde noget at bruge det til?

Nedenfor er listet de elektronikbutikker vi synes er fedest at få gavekort til:

 • Elgiganten
 • Wupti.com
 • Stereo Studio

9.      Interiører

Gavekort til interiører

Kvinder ELSKER nips og at pynte boligen med nyt interiører. Om det er interiører til stuen, køkkenet, soveværelset eller badeværelset, så er der helt sikkert noget hun kan bruge.

Nedenfor er listet de interiørbutikker vi synes er fedest at få gavekort til:

 • Bahne
 • Inspiration
 • Imerco

10.  Mad og drikke

Gavekort til mad og drikke

Hvis der er noget vi dansker bruger mange penge på, så er det mad og drikke. Vi elsker at forkæle os selv, i selvskab med andre, og det er typisk over en kop kaffe, is eller middag. Så det er et gavekort du kan være sikker på, hurtigt bliver brugt. Vi elsker jo trods alt at hygge!

Nedenfor er listet de butikker vi synes er fedest at få gavekort til:

11.  Bøger og spil

Gavekort til bøger

Er gaven til en som elsker at læse krimier og selvbiografier? Eller en som elsker at spille computer- eller brætspil? Så vil et gavekort til en bog- eller spille butik være et hit. Her kan han/hun helt selv vælge blandt flere titler og spil.

Nedenfor er listet de bog- og spille butikker vi synes er fedest at få gavekort til:

 

Dette var vores bedste bud. Hvilken butik synes du er fedest at få gavekort til?

Find inspiration i nogle af vores andre indlæg her: